penis pluggen

Urethrale Sounds

Urethrale Sounds

Ontdek de Spannende Wereld van Urethrale Geluiden en Kits

Urethrale Sounds – Urethral geluiden en geluid kits zijn medische instrumenten die in de urethra worden ingebracht. Ze bestaan uit hoogglans gepolijste roestvrijstalen staven met ronde punten en handvatten. Deze instrumenten zijn ontworpen in verschillende maten, die meestal in diameter slechts een halve millimeter verschillen. De lengtes variëren van 8 inch tot 11 inch, afhankelijk van hun specifieke gebruik en ontwerp.

Medisch en Fetish Gebruik

Medisch gezien zijn urethrale geluiden bedoeld om de plasbuis voorzichtig en geleidelijk te vergroten. Dit helpt bij het verwijderen van eventuele blokkades. In een BDSM-fetish context bieden ze echter een uitzonderlijke bron van seksuele stimulatie. Ze worden vaak gebruikt tijdens indienen of overheersing ervaringen, ook bekend als ‘power exchange’.

Voor Mannen en Vrouwen

Urethrale geluiden zijn een vorm van seksuele stimulatie en exploratie voor zowel mannen als vrouwen. Mannen zijn de grootste gebruikers van deze plezierinstrumenten, maar steeds meer vrouwen ontdekken ook de sensaties die urethrale geluiden kunnen bieden. Vrouwen kopen deze instrumenten vaak voor hun mannelijke partners, maar ze kunnen ook zelf genieten van het gebruik van penis pluggen en andere geluiden.

Diverse Maten en Ontwerpen

Urethrale geluiden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en lengtes. Deze variatie maakt het mogelijk om een geluid te kiezen dat perfect past bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. De geluiden worden vaak verkocht in kits, die een reeks maten en vormen bevatten om je ervaring te variëren en te intensiveren.

Typen Urethrale Geluiden

Hegar Geluiden

Hegar geluiden zijn een van de meest populaire typen urethrale geluiden. Ze hebben een eenvoudige, rechte vorm met afgeronde uiteinden. Deze geluiden zijn dubbelzijdig, wat betekent dat ze aan beide uiteinden verschillende diameters hebben. Dit maakt het mogelijk om geleidelijk de diameter te vergroten.

Pratt Geluiden

Pratt geluiden zijn langer dan Hegar geluiden en hebben een licht gebogen vorm. Deze geluiden zijn ideaal voor diepere penetratie en intensere stimulatie. Ze zijn ook dubbelzijdig, wat zorgt voor veelzijdigheid tijdens het gebruik.

Rosebud Geluiden

Rosebud geluiden hebben een unieke, bolvormige tip die zorgt voor een intense stimulatie van de urethra. Deze geluiden zijn vooral populair in BDSM-fetish kringen vanwege hun specifieke ontwerp en de sensaties die ze bieden.

Veiligheid en Hygiëne

Het gebruik van urethrale geluiden vereist zorgvuldige aandacht voor veiligheid en hygiëne. Reinig de geluiden grondig voor en na elk gebruik met warm water en een milde zeep of een speciaal reinigingsmiddel voor seksspeeltjes. Gebruik altijd een steriel glijmiddel om het inbrengen soepel en pijnloos te maken. Zorg ervoor dat de geluiden geen onregelmatigheden hebben die pijn of schade kunnen veroorzaken.

Stapsgewijze Instructies

  1. Breng een druppel steriel glijmiddel aan op de opening van de penis.
  2. Houd de penis zacht en niet rechtop.
  3. Begin langzaam met het inbrengen van het geluid, zonder te forceren.
  4. Plaats het geluid geleidelijk en geniet van de sensaties.

Hegar Klinkt Kit

De Hegar’s zijn een urethrale dilatator geluid set met een standaard set van 8 geluiden, maar ook verkrijgbaar in set van 13 en 3. Ze hebben 2 maten op elk uiteinde, zoals de Hank en de Pratt Sound Kits, waardoor een bedrag van 16 afgestudeerd maten die variëren van 3 mm tot 18 mm in de standaard kt. Ze zijn verwaardigd om voorzichtig en geleidelijk vergroten van de plasbuis bij het inbrengen en dilatatie.

Een andere variant van de hegar geleverd met verschillende maten van Flat-zijdig Hegar Geluiden variërend van 4 mm tot 11 mm. Ze zijn ideaal voor iedereen, inclusief beginners, verzamelaars en onderzoekers. Ze zijn zeer veelzijdig en die van grotere afmetingen kunnen worden gebruikt voor vaginale, anale en prostaat stimulatie.

Urethrale Sounds
Hegar Klinkt Kit

Hank Sound Set

De Hank Klinkt set is ideaal voor de beginnende als de functies ‘verkeersdrempel’ als een ‘stop’, door te voorkomen dat het lubed-up geluid uit te breiden of te schuiven in meer dan 3 centimeter. Dit is erg handig in Nederland leren hoe om het te controleren, terwijl verwijding (uitbreiding van urethra) wordt uitgevoerd van het ene formaat naar het andere. De Hank geluid is een solide, zwaar gewicht waardoor ook het geven van ruimte voor het oefenen op het beheer van het gewicht in de penis of plasbuis.

De gehele set is ongeveer 1,13 kg of 2 kilo massief roestvrij staal. Het heeft 2 verschillende maten aan beide uiteinden van elk geluid (6 geluiden per set), waardoor het totaal op 12 maten in een standaard kit te brengen. De maten variëren van 10/11 Fr tot 21/22 Fr.

Pratt Sound Kit

Pratt Geluiden in Nederland zijn dubbel beëindigd en hebben meer gedefinieerde curves in vergelijking met Hegar klinkt. Gewoonlijk hebben ze verschillende maten aan beide uiteinden, die afleiden dat elk geluid twee ongelijke sensaties bieden. Er uiteinden zijn afgerond en licht gebogen. Zij zijn typisch langer in vergelijking met andere typen geluiden. De uitgesproken curve en de lengte van Pratt klinkt stellen u in staat om ze te diep in de penis of plasbuis te voegen, waardoor voor diepe blaas en urethra stimulatie. Ze zijn ideaal voor zowel vrouwen als mannen die verlangen om te genieten van deze vorm van erotisch spel.

Urethral Sounds
Pratt Sound Kit

Rosebud Sounds Kit

Ze zijn zeereenvoudigvan vormenhebben een dunne, lange staafmeteen bolvormiguiteinde. Merk op dat uookkunt invoegende staafin de urinebuis. Rosebudtip, diekogel invorm, is speciaal ontwikkeldom uwplasbuisstimuleren.Het ontwerplijkt opanalekralen enkogeltrillingenvoor een reden: het is ontworpenom plezierte bieden ente stimulerenuw gevoeligeurethra-darmkanaal.

NederlandseRoesebudskan gebruikt worden doorzowel mannen als vrouwenenzijn ook ideaal voorbeginnersvanwegehun gemak vaninbrengen engebruik, ongeacht of destijve penisofniet. Ze komen inverschillende matenvanzowelde tip ende stang, waardooruin verschillendesensatiesbereiken.

Sounding Kits
Rosebud Sounds Kit

Van Buren Sound Kit

Van Buren Geluiden zijn een van de meest voorkomende urethra klinkt onder hoogopgeleide gebruikers. Ze possessa onderscheiden J-vorm en natuurlijk lang. Ze zijn ontworpen om theurethral darmkanaal van een man te passen, waardoor ze perfect passen lichaam van een man. Ze hebben acharacteristically uitgesproken curve aan beide uiteinden. Deze curve is designedparticularly de blaas te bereiken en kan worden gebruikt voor bladderstimulationas en P-spot of prostaat stimulatie.

The curved uiteinde kan worden gebruikt om prostaat stimuleren vanuit het bladderthereby geven een geweldig gevoel en prostaat melken mogelijkheden. Het is van vitaal belang om te benadrukken dat Van Buren soundsought worden benut wanneer de penis is zacht. Dit leidt hieruit af dat als je eenmaal getan erectie met het geluid nog steeds in uw penis, moet u wachten tot theerection eindigt voordat het uit.

Sound Kit
Van Buren Sound Kit

Dittle Sound Kit

De Dittle Geluiden lijken  Nederlandse Rosebud geluiden en hebben dunne,, rechte staaf speciale uiteinden.  Ze haverounded uiteinden en platte bodems, en in plaats vaneen bolvormige, kogel-achtige einde gevonden in Rosebud klinkt,  ze hebben een kenmerkende platte uiteinde. Dittle geluiden komen in verschillende maten, en biedt daarmeede gebruikereen breed scalaom uit te kiezenop basis van uw behoeften.

Dittlegeluiden zijnideaal voor zowel ervarenals beginnend egebruikers. In tegenstelling tot de Van Buren klinkt, hebben ze geen bochten hebben waardoor ze eenvoudig te plaatsen ente verwijderen, ongeacht of u een erectieof niet.

Sound Urethra Kit
Dittle Sound Kit

Hoe te Urethrale Geluiden Gebruiken

Het gebruik van urethrale geluiden kan een spannende en intense ervaring zijn. Hier is een stapsgewijze gids om het veilig en plezierig te maken.

Voorbereiding

Begin met het kiezen van de grootste maat geluid die je zonder weerstand kunt inbrengen. Het geluid moet comfortabel in de plasbuis passen zonder een rekbaar gevoel te geven. Smeer de eerste paar centimeters van het geluid en de opening van de plasbuis, ook wel bekend als de meatus. Gebruik een steriel glijmiddel voor optimale veiligheid en comfort.

Inbrengen van het Geluid

Stabiliseer het geluid met je hand en plaats het uiteinde voorzichtig in de opening van de plasbuis. Glijd het geluid zachtjes en zonder kracht naar binnen. Zodra het stopt met glijden, concentreer je op het gevoel en de ervaring. Neem de tijd om aan het nieuwe gevoel te wennen.

Verdiepen van de Ervaring

Als je eenmaal gewend bent aan het gevoel, kun je proberen het geluid een centimeter verder in te brengen. Haal het geluid eruit en smeer het opnieuw in als dat nodig is. Als je comfortabel bent, kun je het dieper inbrengen of een grotere maat proberen.

Veiligheid Eerst

Gebruik nooit te veel kracht bij het inbrengen van het geluid. Je kunt een branderig gevoel of druk ervaren, wat normaal is. Forceer het geluid nooit tot het punt van scherpe pijn. Dit kan ernstige schade aan je penis veroorzaken. Experimenteer met de hoek van de penis ten opzichte van je lichaam om de juiste positie te vinden.

Diepte en Herstel

Om te bepalen hoe diep het geluid is ingebracht, voel je voor het uiteinde tussen je benen bij het perineum. Als het geluid volledig in je penis verdwijnt, kun je het altijd terughalen door het uiteinde te vinden langs de schacht of bij het perineum.

Na het Gebruik

Het is normaal om een branderig gevoel te ervaren tijdens het plassen gedurende enkele uren tot een paar dagen na het gebruik van urethrale geluiden. Het zien van een beetje bloed, vooral bij beginners, is ook normaal. Als je echter koorts, ernstige pijn of ongebruikelijke afscheiding ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Urethrale geluiden zijn mogelijk niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor urineweginfecties.

Reiniging en Sterilisatie

Zorg ervoor dat urethrale geluiden schoon en gesteriliseerd zijn voor elk gebruik. Dit voorkomt infecties en zorgt voor een veilige ervaring. Reinig de geluiden grondig met warm water en een milde zeep of een speciaal reinigingsmiddel voor seksspeeltjes.

Geniet van de Ervaring

Met de juiste voorbereiding en zorg kan het gebruik van urethrale geluiden een opwindende toevoeging zijn aan je seksuele repertoire. Neem de tijd, luister naar je lichaam en geniet van de nieuwe sensaties die deze speeltjes te bieden hebben.