penis pluggen

Wand Prince’s

Penis Plug & Glans Ring | Nederlands Eikelring Informatie

Prince’s toverstok is een soort van penis plug die vaak wordt aangeduid als knuppel van de agent door zijn standaard vorm. Het is een soort van penis sieraden of ornament evenals Nederlandse mannen seksspeeltje die bestaan ​​uit een holle buis met een dop met schroefdraad aan zijn einde en maakt gebruik van een Prince Albert piercing voor het gebruik ervan. De Prins wand sieraden is bekend dat bestaat uit een buis die steeds met een steel die door Prince Albert piercing en in een andere thread gat aan de zijkant van de buis wordt ingebracht wordt in de urethra samen.

Hoewel, zijn kleine zijtak houdt deze buis op zijn plaats, de schroefdop is meestal gewoon een bal die kan worden verwijderd, zodat de drager kan zijn van een staat te plassen door de buis zonder letterlijk te verwijderen van de sieraden uit de Prince Albert piercing in Holland. Veel als de meeste van toverstokken van de prins op zijn plaats worden gehouden door Prins Albert piercing, de laatste tijd, een aantal van deze afdelingen vereist geen piercing, terwijl sommige geschikt voor meerdere penis piercings en bestaan ​​uit meerdere kralen op hen die bekend staan ​​als pond puppies.

prince wand

Er zijnminstens 3 soortent overstokkenvan de prins, met de meestvoorkomende Nederland éénzijnde destandaard typeaangeduid als depolitiemanknuppel, uiteraard te wijten aanzijn vorm. Detweede isderingvormigestavendie bestaan uitéénofmeeruitwendigeringenaande kralenbuitenkantstamvandewanddoordePrinceAlbertpiercingte passenenwaarna opdepenisomringen. Dederde isdepenminderwanddie nietPApiercinghoeftaan te trekkenaangezienhet geensteelvia eenpiercingtevoegenhebben.

prince wand

Er zijn andere types penis sieraden met zeldzame kenmerken die bestaan ​​uit meer dan één stam om voor meerdere piercing en natuurlijk diverse bijlagen aan de externe korrels. Dat gezegd hebbende echter toverstokken sommige prins zijn solide, zodat als u van plan bent om ze te dragen gedurende de dag dan is het belangrijk dat je je-zelf een holle cum door. Dit is heel gebruikelijk en populair onder de mensen die genieten van de urethra te spelen.

Naar de penis toverstok efficiënt en veilig te dragen en effectief te gebruiken, is het belangrijk dat u de afmetingen van uw penis en natuurlijk uw plasbuis wanneer zowel slappe en rechte zeer nauwkeurig en accuraat te zijn.