penis pluggen

Vibrating Penis Plug

Nederland Vibrerende Urethral Toys | Penis Plug Vibe

Als u wilt de intense trillingen te ervaren in uw intieme en gevoelige mannelijke orgaan een Holland vibrerende penis plug is de juiste spullen die is ontworpen om dit te bereiken. Het is aan de grenzen van het uitrekken, dilateren, invoegen en plezier overschrijden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten met de meest populaire, variërend in diameter van 6 mm – 10 mm. De algemene totale lengtes voor hen is van 50mm tot 100mm en ze zijn uitgerust met een roterende schakelaar die op een interne vibrator die je penis geeft sterke trillingen wanneer je het draagt.

Het is uitgerust met een krachtige motor die in staat is een aantal vibraties gehele apparaat en in uw seksuele orgaan voor top prestaties. De op en neergaande trillingen zijn in staat om u veel plezier geven, maar voor de aankoop of het gebruik van dit geslacht speelgoed, is het belangrijk dat u de nodige informatie over hoe het te gebruiken.

Vibrating Penis Plug

U moet eerst smeren voor top plezier en comfort voordat je gaat om het te gebruiken. De urethrale opening moet worden gesmeerd om het inbrengproces eenvoudig en is het raadzaam om een ​​gesteriliseerde glijmiddel als het zorgt hygiëne het speelgoed. U kunt dit doen door het gebruik van één hand terwijl u de andere kant gebruiken om de stekker. Uw urethrale spieren moeten ontspannen blijven te allen tijde bij het plaatsen van het. Het is gewicht maakt het makkelijk mee te nemen, aangezien de meeste zijn heel licht en je penis moet rustig zijn tijdens het inbrengen proces, omdat een gestimuleerd penis elke verkeerd geplaatst stekker kan verstoren.

Een Vibrerende plug maakt over het algemeen uw orgel rechtop en zeer gevoelig voor een betere seksuele prestaties. Het is effecten langdurig als het geeft penis erectie en een vibrerende stimulatie zolang blijven als de vibrator wordt ingeschakeld. Sommige zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens regelmatige seks en zal bieden top sensaties om u en uw partner in uw hele seksuele ervaring. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en dit zorgt ervoor dat het biedt u de top veiligheid wanneer u het gebruikt. Of je het wilt gebruiken voor masturbatie of elk ander gebruik, het is de beste keuze voor ultieme resultaten.

Voorbij zijn de dagen dat je zou kunnen worden verweten Dyke jongen slechte prestaties. Een Vibrerende penis plug is ontworpen om u die innerlijke zelfvertrouwen wanneer je bent met je partner of voor conditietraining tijdens solo spelen te geven. Het is gemaakt met hoogwaardige materialen om het duurzaam en efficiënt te maken. Wees gedurfd en krijg een vandaag.