penis pluggen

Urethrale Sounds

Urethral Medical Equipment | Urethral Kits

Urethrale Geluiden en urethrale geluid Kits Holland zijn medische instrumenten in de urethra worden ingevoegd. Ze zijn in principe hoogglans gepolijste roestvrij stalen staven met ronde punten en handvatten, en komen in verschillende maten die dicht bij elkaar zijn – verschillend in diameter en een halve millimeter of minder in de meeste gevallen. Er lengte variëren van 8 inch tot 11 inch, afhankelijk van hun gebruik en ontwerp.

Medisch, hun doel is om voorzichtig en geleidelijk vergroten van de plasbuis waardoor eventuele blokkades te verwijderen en ga zo maar door, maar in een BDSM-fetish medische setting, ze zijn een uitzonderlijke bron van seksuele stimulatie en ook gebruikt bij het indienen of overheersing ervaringen of ‘power uitwisseling’. Urethrale geluiden zijn een vorm van seksuele stimulatie en exploratie voor zowel vrouwen als mannen. Echter, de mannen zijn de grootste gebruikers van deze plezier instrumenten met vrouwen alleen komen aan boord van een paar jaar terug; daardoor niet alleen steeds de gevers, maar ook de ontvangers. Sommige vrouwen kopen deze instrumenten voor hun mannelijke metgezellen, maar er zijn ook mensen die kunnen worden gebruikt door vrouwen, zoals de penis pluggen.

Urethrale geluiden komen is verschillende maten, vormen en lengte, die over het algemeen worden gecategoriseerd onder urethrale geluid kits. Zij omvatten:

Hegar Klinkt Kit

De Hegar’s zijn een urethrale dilatator geluid set met een standaard set van 8 geluiden, maar ook verkrijgbaar in set van 13 en 3. Ze hebben 2 maten op elk uiteinde, zoals de Hank en de Pratt Sound Kits, waardoor een bedrag van 16 afgestudeerd maten die variëren van 3 mm tot 18 mm in de standaard kt. Ze zijn verwaardigd om voorzichtig en geleidelijk vergroten van de plasbuis bij het inbrengen en dilatatie. Een andere variant van de hegar geleverd met verschillende maten van Flat-zijdig Hegar Geluiden variërend van 4 mm tot 11 mm. Ze zijn ideaal voor iedereen, inclusief beginners, verzamelaars en onderzoekers. Ze zijn zeer veelzijdig en die van grotere afmetingen kunnen worden gebruikt voor vaginale, anale en prostaat stimulatie.

Hegar Klinkt Kit

Hank Sound Set

De Hank Klinkt set is ideaal voor de beginnende als de functies ‘verkeersdrempel’ als een ‘stop’, door te voorkomen dat het lubed-up geluid uit te breiden of te schuiven in meer dan 3 centimeter. Dit is erg handig in Nederland leren hoe om het te controleren, terwijl verwijding (uitbreiding van urethra) wordt uitgevoerd van het ene formaat naar het andere. De Hank geluid is een solide, zwaar gewicht waardoor ook het geven van ruimte voor het oefenen op het beheer van het gewicht in de penis of plasbuis. De gehele set is ongeveer 1,13 kg of 2 kilo massief roestvrij staal. Het heeft 2 verschillende maten aan beide uiteinden van elk geluid (6 geluiden per set), waardoor het totaal op 12 maten in een standaard kit te brengen. De maten variëren van 10/11 Fr tot 21/22 Fr.

Pratt Sound Kit

Pratt Geluiden in Nederland zijn dubbel beëindigd en hebben meer gedefinieerde curves in vergelijking met Hegar klinkt. Gewoonlijk hebben ze verschillende maten aan beide uiteinden, die afleiden dat elk geluid twee ongelijke sensaties bieden. Er uiteinden zijn afgerond en licht gebogen. Zij zijn typisch langer in vergelijking met andere typen geluiden. De uitgesproken curve en de lengte van Pratt klinkt stellen u in staat om ze te diep in de penis of plasbuis te voegen, waardoor voor diepe blaas en urethra stimulatie. Ze zijn ideaal voor zowel vrouwen als mannen die verlangen om te genieten van deze vorm van erotisch spel.

Pratt Sound Kit

Rosebud Sounds Kit

Ze zijn zeereenvoudigvan vormenhebben een dunne, lange staafmeteen bolvormiguiteinde. Merk op dat uookkunt invoegende staafin de urinebuis. Rosebudtip, diekogel invorm, is speciaal ontwikkeldom uwplasbuisstimuleren.Het ontwerplijkt opanalekralen enkogeltrillingenvoor een reden: het is ontworpenom plezierte bieden ente stimulerenuw gevoeligeurethra-darmkanaal.

NederlandseRoesebudskan gebruikt worden doorzowel mannen als vrouwenenzijn ook ideaal voorbeginnersvanwegehun gemak vaninbrengen engebruik, ongeacht of destijve penisofniet. Ze komen inverschillende matenvanzowelde tip ende stang, waardooruin verschillendesensatiesbereiken.

Rosebud Sounds Kit

Van Buren Sound Kit

Van Buren Geluiden zijn een van de meest voorkomende urethra klinkt onder hoogopgeleide gebruikers. Ze possessa onderscheiden J-vorm en natuurlijk lang. Ze zijn ontworpen om theurethral darmkanaal van een man te passen, waardoor ze perfect passen lichaam van een man. Ze hebben acharacteristically uitgesproken curve aan beide uiteinden. Deze curve is designedparticularly de blaas te bereiken en kan worden gebruikt voor bladderstimulationas en P-spot of prostaat stimulatie. Thecurved uiteinde kan worden gebruikt om prostaat stimuleren vanuit het bladderthereby geven een geweldig gevoel en prostaat melken mogelijkheden. Het is van vitaal belang om te benadrukken dat Van Buren soundsought worden benut wanneer de penis is zacht. Dit leidt hieruit af dat als je eenmaal getan erectie met het geluid nog steeds in uw penis, moet u wachten tot theerection eindigt voordat het uit.

Van Buren Sound Kit

Dittle Sound Kit

De Dittle Geluiden lijken  Nederlandse Rosebud geluiden en hebben dunne,, rechte staaf speciale uiteinden.  Ze haverounded uiteinden en platte bodems, en in plaats vaneen bolvormige, kogel-achtige einde gevonden in Rosebud klinkt,  ze hebben een kenmerkende platte uiteinde. Dittle geluiden komen in verschillende maten, en biedt daarmeede gebruikereen breed scalaom uit te kiezenop basis van uw behoeften. Dittlegeluiden zijnideaal voor zowel ervarenals beginnend egebruikers. In tegenstelling tot de Van Buren klinkt, hebben ze geen bochten hebben waardoor ze eenvoudig te plaatsen ente verwijderen, ongeacht of u een erectieof niet.

Dittle Sound Kit

Hoe te Urethral Sounds gebruiken

Kijk voor de grootste maat (met minimale weerstand) die u eenvoudig kunt invoegen in uw plasbuis zonder rekbare gevoel. Lube de eerste paar centimeter goed en smeer rond de gehoorgang, ook wel bekend als pis gleuf. Zorgvuldig gebruik van uw hand om het geluid te stabiliseren, plaatst de Nederlandse klanken eindigen in de gehoorgang en zachtjes en voorzichtig schuif het in de plasbuis. Op dit moment gebruiken weinig of geen kracht.

Zodra het stopt glijden in, laat het dan enige tijd concentreren op het gevoel en ervaring, en dan misschien proberen om het verder te verplaatsen in en uit rond een centimeter. Bij dit geval, kunt u overwegen het nemen van het uit en opnieuw lubing het geluid. Eenmaal gewend aan het gevoel van het hebben van het in je urinebuis, kan dit enkele seconden, minuten of nooit, kunt u ervoor kiezen om iets dieper te gaan of iets te verhogen uw maat.

Hoe dan ook, heb je meer kracht hebben, maar voorzichtig te duwen of plaats deze dieper. Dit kan worden ongemakkelijk en je kan een branderig gevoel of druk, dat is heel normaal te voelen. Doe het niet druk om zulke extremen waar u een punt te ervaren meer pijn of een scherpe pijn, vooral bij het geluid van de tip. Dit zou kunnen zijn katastrofisch om je penis. Echter, om het geluid verder te voegen in je penis, zou je zo experimenteren om de juiste hoek van de penis om het lichaam te bepalen.

Om te bepalen hoe diep het geluid ging, voel voor het einde tussen je benen naast de smet of perineum. Als het verdwijnt in je penis, vooral als je een groot pakket, hoeft u geen zorgen te maken als je altijd kunt herstellen door het vinden van het onderste uiteinde ofwel langs de as of op het perineum – afhankelijk van de penis en geluid lengte en push het van daar.

Je bent zeer waarschijnlijk om wat branderig gevoel ervaren tijdens het plassen gedurende enkele uren tot dagen. Dit is heel normaal, als het is om wat bloed te zien vooral als je nieuw bent op het bent. Als je ramping, koorts of wat afscheiding te ervaren, een arts raadplegen. Echter, kan klinkende niet voor u als u gevoelig voor infecties in uw urinewegen bent. Ten slotte zorgen dat de Urethral geluiden zijn schoon, gesteriliseerd en veilige alvorens ze te gebruiken bij elke sessie.