penis pluggen

Tapered Penis Plug

Shaped Penis Stekkers | UK Tapered Cock Stekkers

NetherlandsTapered Penis Stekkers kan helpen elke man om seks te genieten met volle teugen. Toegenomen technologie heeft gebracht in vele methoden van verbetering van de seksuele gevoelens voor zowel mannen als vrouwen. Veel soorten seks speelgoed zoals penis stekkers zijn in de markt leidt tot een verbeterde seksuele gevoelens bij paren. Taps penis pluggen behoren tot de nieuwste seksspeeltjes gebruikt om seksuele gevoelens bij mannen en vrouwen op te wekken. Ze worden gebruikt om de penis of plasbuis ontvankelijker en gevoeliger waardoor een erectie sterker. Zij intensiveren orgasmes maken de man ejaculeert meer keer het maken van hem genieten van die gevoelens.

Er zijn veel verschillende ontwerpen en vormen van deze penis pluggen. Echter, over het algemeen zijn ze metallische en een glad oppervlak om letsel aan het zachte weefsel van de urethra te voorkomen. Sommige zijn oppervlak de opwinding verhogen en om de plug in positie houden terwijl in de urethra. Andere pluggen hebben een ring aan het uiteinde zogenaamde eikel ring. Het doel is om de plug op zijn plaats te houden en te vergroten het plezier van het maken van de penis harder en gevoeliger. Enkele ringen gaten in de doorgang van urine en sperma vergemakkelijken.

Tapered Penis Plug

Ze zijn ook gemaakt van verschillende afmetingen in de breedte en lengte voorzien in verschillende mannen en een taps toelopende vorm hebben aan het eind die binnenkomt de penis soms rosebud veel meerdere conussen die fungeert als “golven” van stimulatie in de urethra. Voordat u deze in uw plasbuis, moet u ervoor zorgen dat het schoon en vrij van onregelmatigheden. U kunt zelfs gebruik maken van chirurgische handschoenen en antibacteriële reiniger zodat het zo veilig mogelijk te maken. Zorg ervoor dat u een steriele of chirurgische smeermiddel om de stekker te verplaatsen van de plasbuis met gemak. Breng een druppel van het glijmiddel op de opening van de penis. Houd het met de ene hand en start het insteken van de stekker. Zorg ervoor dat de penis is zacht en niet rechtop bij het plaatsen. Dwing het niet, plaatst u deze langzaam. Eenmaal binnen, kunt u nu beginnen met het stimuleren van de penis met een zachte aanraking.

Er zijn zo veel soorten penis stekkers op de markt, en sommige van hen Trillen of verbinding met elektroden, maar zonder de juiste ontwerp, zoals de massieve of holle taps toelopende penis stekkers vindt u de volledige urethra genot niet te krijgen.