penis pluggen

Sperma Stopper

Penis Plug & Sperm Stopper | Over Sperma Stoppen Plug

Het sperma stopper penis plug is een grote stalen seksspeeltje gebruikt in Nederland, maar velen zijn terughoudend als het gaat om de urethra speelgoed spelen. Sommige mensen ontdekken de wereld van plezier en pijn gemakkelijk over te komen verschillende soorten stimulatie apparaten die helpen verhogen genot tijdens de geslachtsgemeenschap en het verbreden van hun horizon eindeloos. De plug is – wordt een van de vele – wordt soms aangeduid als de vesicalis eiwitachtige plug. Dit urethrale seksspeeltje komt in principe in alle soorten en maten. Zijn verscheidenheid is afhankelijk van uw voorkeur, comfort niveau en ook een verscheidenheid aan materialen zoals staal, glas en siliconen. De meest raadzaam voor mannen om te gebruiken zijn de medische kwaliteit roestvrij staal degenen. Gaan met deze optie zorgt extreme veiligheid, want het is gemaakt van 100% medische kwaliteit roestvrij staal; en het is gemakkelijk te reinigen, niet ophopen roest of bacteriën.

Sperma Stopper

Het hebben van een breed assortiment als het gaat om lengtes en diameters, de maximale breedte van een sperma stopper stekker in het algemeen is 8mm tot 10mm. Voor het eerst gebruikt, zou het aan te raden om gebruik te maken van een stekker waarvan de breedte niet meer bedragen dan 6 mm – 7mm. De standaard lengte varieert van 40 – 70 mm, terwijl de langere pluggen worden gemeten tussen 70 mm en naar boven.

De meest populaire sperma stopper kraanplug lijkt op een sleutelhanger. Een gebogen ronde staaf is een eikel ring met een minuscuul stevige bal gebonden aan gehecht. Ervoor zorgen dat de bal niet te diep wordt ingebracht om pijn of ongelukken te voorkomen, wordt het vervolgens ingebracht in de urinebuis. De ring wordt vervolgens rond de penis om het intact. Vaak kan het moeilijk zijn om de penis plug op zijn plaats houden. Hoe het blijft hangt uitsluitend af van de sterkte van de urethrale spieren.

Tijdens het Nederlands seksueel spel en stimulatie, zou de penis snel het gevoel de verzinken effect van de bal naar de frenulum. Sperma stekkers zijn niet beperkt tot slechts één ontwerp. In plaats van een bal aan de stang, kan worden vervangen bulten, hobbels of zelfs kristallen die zou geven elk een ander gevoel van welbehagen bij gebruik. Voor degenen die een liefde voor de bad boy look, zijn er stekkers zo goed dat een hoepel op het einde, dat de illusie van het hebben van de doorboorde effect zonder de pijn van wordt doorboord geeft te hebben.