penis pluggen

Solid Penis Plug

Solid Urethral Plug | Solid Urethral Toy | Nederlands Urethral Play

Een Solid Penis plug is een mannelijk geslacht speelgoed dat een erotisch genoegen schept wanneer in de urinebuis te zetten. Het verhoogt de opwinding waardoor het intensiveren van een orgasme tijdens het masturberen. Het komt vooral in een schacht vorm van materiaal dat een roestvrijstalen afwerking heeft.

Solide penis pluggen Nederland zijn geheel solide, vooral gebruikt door mannen om de ejaculatie uit te stellen, waardoor een spannende sensationele plezier tijdens een orgasme. Ze hebben niet een opening die vaak wordt aangeduid als een cum via of holle penis plug. Grootte en vorm zijn gewoon persoonlijke voorkeuren. Wees voorzichtig bij het uitchecken voor de open ended plug als het erg glad bij het inbrengen randen moeten zijn. De muren moeten ook niet zo dun zijn om de scherpte tijdens het proces voor het invoeren te voorkomen. Nr boren moet op de uiteinden of opknoping deeltjes in het gat.

De massieve hebben over het algemeen beter afgeronde uiteinden met taps toelopende uiteinden dan hun holle tegenhangers waardoor het makkelijker en veiliger om in te voegen. Nieuwe gebruikers worden geadviseerd om de vaste stekkers gebruiken voordat de open types. Dit is omdat ze gemakkelijker te gebruiken en niet zoveel voorzichtigheid vereist. De risico’s van eventuele schade zijn minimaal.

SOLID Penis Plug

Breedte is een belangrijke factor om te overwegen bij het maken van selecties. Beginners moeten pluggen die niet meer dan 6 mm tot 7 mm in de breedte zijn te gebruiken. De lengte moet variëren van 40mm tot 70mm. Die bereiken van 100mm worden aangeduid als wands. Het houden van de kraanplug in plaats kan zijn soms moeilijk. De urethrale spieren hebben de neiging om het uit te duwen meestal voor het eerst gebruikt. Daarom zijn ze ontworpen zijn met smalle schouders aan het einde van de urethra grip rond.

Sommige Nederlandse ontwerpen komen ook met eikel ringen die werken aan de positionering stabiliteit. De ring zit op de eikel in de kurk toevoegen van externe kracht aan de stekker. Een kleine rubberen ring kan ook worden gebruikt. De belangrijkste ontwerp-factor in veel stevige penis stekkers is de stop die ze controleert vanuit gaan verder dan het zou moeten. De schijf is veel breder dan het apparaat zelf. Andere ontwerpen komen met een paraplu vormige vorm om de controle inbrengen helpen.

Gladde roestvrijstalen ontwerpen zijn de beste om te gebruiken omdat ze glad met een spiegelende afwerking. Er zijn plastic, glas en siliconen die beschikbaar echter het schoonmaken van een gedoe zou kunnen zijn. Een solide Penis Plug geeft je een weldadig gevoel en is gemakkelijk te gebruiken.