penis pluggen

Silicone Penis Stoppen

Nederlandse Flexibele Stekkers | Silicone Urethral Insertions

Geniet van Total Pleasure met siliconen Penis Stekkers die een levensvatbaar alternatief voor de mainstream roestvrijstalen versies in Nederland. Ze hebben een zachtere maar stevige gevoel dat zeer comfortabel voor de gebruiker. De meesten van hen hebben een of andere vorm van “stop” of boog aan het einde die voorkomt het apparaat dat van het krijgen opgeslokt door de plasbuis. Sommige versies van siliconen sex toverstokken kan zonder dat u uw penis te doorboren worden gestoken, ze zijn geweldig voor degenen die niet willen gaan door de pijn die wordt geassocieerd met piercings en net als soorten penis sieraden.

Er zijn mensen die zijn recht in het ontwerp of licht gebogen voor de doeleinden van het ontstoppen plasbuis obstakels of zelfs versterken plasbuis grootte. Een bal systeem vinden op de wand kan ook worden losgeschroefd om vloeistoffen te voorkomen. Er zijn meerdere ontwerpen en stijlen beschikbaar en u kunt gaan voor de populaire thru-hole plugs die specifiek worden gebruikt om / cum via pissen, of kies de vaste types die de meeste mensen gebruiken om de ejaculatie uit te stellen vandaar genieten van de seksuele ervaring voor veel langer. Dit brengt ook een bijzonder boeiende sensatie om orgasmen.

Silicone Penis Stoppen

Of u wilt de thru-hole Siliconen of vaste stekker het maakt echt niet uit, beiden zijn prima en het is allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeuren te gebruiken. Niettemin, het maakt niet uit wie je besluit om het te kopen van altijd te controleren om ervoor te zorgen dat het een open-end gedeelte plug, en dat de muur niet te dun is, want dit kan potentieel vernauwen orgastische uitstoot. Ook voor zorgen dat de Nederlandse kraanplug u gebruikt heeft geen boren aan beide uiteinden noch verliest deeltjes in de siliconen thru-hole. Al met al, hoewel stevige siliconen pluggen niet kan gedragen worden zolang de open-ended soorten, de meeste van hen hebben een mooi afgeronde tip dat iets is taps voor gemakkelijk inbrengen.

Een van de factoren om te overwegen wanneer het kopen van deze sekshulpmiddelen is de algemene breedte van uw penis plug. 8 tot 10 mm is de standaard meting, maar als je het experimenteren het voor de eerste keer gaan voor kleinere versies van tussen de 6-7 mm. Siliconen Penis pluggen die speciaal zijn ontworpen voor beginners worden “Starter Stekkers.” Als het gaat om de lengte, de meeste van hen hebben een standaard lengte van 40 tot 70 mm al eens een penis plug bereikt een lengte van 10 mm en tot het niet langer een plug genoemd te worden en nu wordt het een toverstok.

Om uw Silicone Penis Plug zijn plaats te houden probeer het invoegen Glans ringen aan beide zijden, of anders krijg je een ontwerp met bijgevoegde ring montage configuraties. Deze lus is pal achter de penis eikel en kan worden losgemaakt of aangescherpt volgens de wens van de gebruiker.