penis pluggen

Door GAT

Cum Thru Plug Informatie Holland | Over Cum Door Penis Stekkers

Een Through Hole of Cum Thru Penis Plug is een seksspeeltje dat vooral bestaat uit hoogwaardig chirurgisch 316L-grade roestvrij staal of aluminium legering, maar sommige kunnen worden gemaakt van siliconen of zelfs glas. Deze penis plug wordt ingebracht in de Nederlandse urethrale opening voor stimulatie en seksueel spel. Deze penis pluggen zijn een vorm van seksueel genot en exploratie voor zowel vrouwen als mannen. Mannen zijn de grootste groep met behulp van deze pluggen, maar op dit moment, zijn ook vrouwen krijgen in de handeling van het krijgen wanneer zij over het algemeen waren de gevers. Sommige vrouwen kopen een doorvoergat Penis Plug als een seksuele steun voor hun mannelijke liefhebbers, maar deze pluggen kan ook worden gebruikt tussen vrouwen. Meestal vrouwen als een kleinere, kortere stekker.

Door GAT

Doorvoergat Penis pluggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen in Nederland. Door middel van een doorvoergat Penis Plug, kunt u plezier in het diepe urethrale spel en een nep-doorboorde kijkje in een prachtige kleine genot product. De opvallende medische kwaliteit staal, waaruit deze pluggen zijn gemaakt, kan in de penis, het genereren van een sensuele en krachtige stretching effect de hele dag door. U zult een ongelooflijke urethra stimulatie krijgen binnen handbereik met deze doorvoergat Penis Plug.

De stekker kan een soepele en sensuele ontwerp of geribbelde taps in elke variatie die u wenst te zijn en ze zijn gemakkelijk te gebruiken. De cum thru penis stekkers begint bij 5 mm breed meestal tot 10mm hoewel sommige mensen als ze nog brede diameter genereren die verleidelijke stretching effect dat u biedt orgastische effecten, zelfs nadat het is verwijderd. U voelt elke millimeter van de plug wordt geplaatst en verwijderd.

De doorvoergat Penis Stekkers leeft gelijk aan zijn naam door een gat geboord in het midden, zodat de gebruiker om te ejaculeren en urineren zonder de noodzaak van het verwijderen van de stekker. De doorvoergat Penis Plug is een immense training stekker voor subs, een ongelooflijk plezier product voor fetish slijtage en het is gewoon een onoverwinnelijke BDSM seksspeeltje.