About Us

Penis Plug Veiligheid

Het gebruik van Penis-pluggen Veilig | Penis Plug Safety Tips

Urethrale klinkende in Nederland kan een zeer lonend zijn wanneer behoorlijk gedaan. Stellen hoe verbazingwekkend het zou voelen als je intens genot zou kunnen hebben, zowel binnen als de buitenkant van uw penis op hetzelfde moment. Tal van mensen hebben de onvervalste opwinding gewaardeerd, en met dit nuttig assistent, u ook kunt genieten penis stekkers, toverstokken en urethra klinkt veilig.


Controleer Uw Nederlandse Penis Plug Eerste

 

Penis Plug Safety

 

Het belangrijkste wat je moet controleren is de wijze waarop de stekker of het geluid is gemaakt. Deze speeltjes moet exact worden genomen om de veiligheid van de urethra te spelen mogelijk te maken. Penis fittingen en urethrale geluiden hebben gewoonlijk bochten, gestructureerde oppervlakken of zelfs puntige tips nog de configuratie zelf moeten geschikt zijn voor de mannelijke (en vrouwelijke) urethra systemen om veilig gebruik mogelijk te maken. Penis inserties en urethra geluiden moeten worden gemaakt, zodat ze rekening houden met een vlot en veilig inbrengen. Controleer dat het insteekeinde van een penis beslag glad en gemaakt van dik glad metaal om niet de urethra pijn tijdens het inbrengen. Controleren om ervoor te zorgen dat er geen bramen of losse metaalvijlsel of vlokken als de meeste penis stekkers zijn handgemaakt.

Op het moment dat het controleren van de penis plug, controleer dan of het is gemaakt op een wijze die een solide wedstrijd garandeert en dat zal de plug op zijn plaats te houden. Het is essentieel dat een penis stekker goed is gemonteerd, zodat het niet verder zal gaan in de urinebuis dan is bestemd. Dit is de reden dat een penis bevestiging in het Nederlands moet worden gekeken naar de eerste - een eikel ring zal zijn plaats te houden of een penis plug met een stop zal ervoor zorgen dat het niet volledig schuiven in de plasbuis.
 

Welke Penis Plug of Sound moet ik kiezen?

De gladde en afgeronde punt op de meeste penis stekkers is opgezet zodat uw delicate plasbuis is gebonden voor een heerlijk mals stuk als je je geplukt penis plug of urethrale geluid plaatst via uw gehoorgang en in uw plasbuis. Met voor de meer verbazingwekkende en spannende stijlen van de penis stekkers en geluiden tot je gebruikt om het gevoel heb gekregen en werk je langzaam naar de meer ervaren types. Lear om eerst zwemmen voordat je springt in het diepe.


Over het algemeen is het geweldig om een ​​penis plug met een ring of uitgebreid einde hebben zodat het niet glijden in en krijg verloren of een stekker met een gestopt. Wat betreft materiaal, chirurgisch roestvrij staal is de veiligste en meest gebruikte maar je pluggen in aluminium en silicium zal ontdekken. Deze materialen zijn lichaam veilig en gemakkelijk te desinfecteren na het gebruik.

Iets anders dat u moet overwegen is het houden van de plug op zijn plaats. Het is vaak moeilijk om de stekker put vanwege de urethrale spieren probeert het inbrengen duwen houden. Als novice je nodig hebt om te oefenen met een specifiek einddoel om erachter te komen hoe u uw penis plug op zijn plaats te houden. Diverse soorten eikel ringen worden gebruikt om de stekker te zetten te houden maar deze ringen zijn in veel dimensionering's dus je moet ervoor zorgen dat u goed te krijgen van de grootte.

 

Wat Glijmiddel moet u gebruiken?

We kunnen niet genoeg benadrukken; moet u een steriel glijmiddel gebruiken. Smeermiddel zal uw geluid of de stekker vlotter te helpen in plaats aangenaam terwijl het steriel glijmiddel u tegen infectie of beschadiging zal houden. Een steriel glijmiddel zoals Surgi-glijmiddel is ongelooflijk of langer termijn spelen iets als SuperSlyde.


Op de off kans dat het je eerste keer GO SLOW!

surgilube penis plug

 

Je vuist Netherland stekker moet eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen zijn. Vóór het inbrengen gebruik veel glijmiddel en te ontspannen, ademen. Neem zoveel tijd als nodig is en een geheel nieuw universum van enjoymnet waarderen. Begin terwijl uw penis in slappe toestand en langzaam steek de stekker in de comfortabele deuropening van uw penis. Het houden van uw penis op een 90 graden punt van je lichaam, langzaam glijden het geluid of de stekker in. Poging tot laat de zwaartekracht en de zwaarte van het geluid trek het geluid naar beneden in uw penis. Op dat punt als het eenmaal is met meer dan vier centimeter, zal het normaal draaien marginaal.


Waarderen! & Afwerking met een Flourish

Wanneer u uw geluid of module in en het voelt rechts een comfortabele, verkennen verschillende wegen, lichtvaardig gebruiken delicate slagen op uw penis. Sommige mannen gewoon genieten van de sensatie van het geluid te schuiven in en uit.


Na zo'n een heleboel prachtige nieuwe sensaties je bereid climax stijging laat door je lichaam. Hier zijn een paar dingen te overwegen. In het geval dat u gebruik maakt van een cum thru penis plug uw gewaardeerde cum zal gewoon blijken het einde zelfs zonder blikken of blozen. Op de off kans dat je begon met urethrale geluiden of een stevige prop, raden wij u aan hen schuif fijntjes voor het afblazen in retrograde ejaculatie te voorkomen.

Dus dat is het, maar vergeet niet als je geen pijn ervaren tijdens de urethra te stoppen. Als dat pijn na contact op met uw lokale arts.

Wat Is Een Penis Stoppen

Penis Plug Informatie | Wat is een Cock Plug | Penis Stekkers Nederland

Een penis plug ook wel aangeduid als een Urethral Plug of Cock Plug is een mannen sex speeltje, of voorwerp van erotische sieraden ingebracht in de urinebuis die kunnen verhogen en het vergroten van opwinding en intensiveren van het orgasme. Met behulp van een Nederlandse Penis Plug of urethrale geluid tijdens het masturberen voelt alsof je masturbeerde van binnen naar buiten en veel stekkers kan ook gebruikt worden wanneer het hebben van gemeenschap met een minnaar.


Simpel gezegd een penis plug is een stuk materiaal dat in de urethra voor stimulatie en seks-play wordt geplaatst. De meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt om in te voegen is medische kwaliteit roestvrij staal namelijk 304 zoals het is hygiënisch, duurzaam en roest niet. Andere materialen voor insertie zijn silicone, rubber en glas maar de veiligste en meest gebruikte pluggen zijn van staal genoemde.


Hoewel Penis stekkers hoofdzakelijk worden gebruikt door mannen zoals de naam al doet vermoeden veel vrouwen ook stimulatie vinden met behulp van penis stekkers en / of urethra toverstokken. Ze zijn een sex speeltje dan elk individu te onderzoeken om te bepalen welke, indien aanwezig, de juiste maat voor hen. Het gebruik van de penis stekkers door zowel mannen als vrouwen is dramatisch toegenomen in de afgelopen tien jaar en de recente enquêtes aangegeven dat tot 20% van de westerse mannelijke bevolking heeft geëxperimenteerd met een vorm van plug.


Er zijn vijf groepen penis pluggen en degenen er vele variaties in stijl, materiaal en het ontwerp en deze zijn –

SOLID STOPPEN

SOLIDSTOPPEN - Welkezijn de meest elementairein designen zijn zeer geschiktvoor beginners. Ze komen in allevormen en maten enmodellendat onder meerspermastoppers, zwaaide,taps, geribbeld, glad ennog veel meer.

 

Cum Thru Or Hollow Plugs

CUM THRU of holle STOPPEN - Deze pluggen hebben gewoon een gat in het midden waarmee de drager te masturberen of seks en cum door het gat of plassen. Dit zijn de perfecte pluggen als u uw tijd te verlengen dragen van hen. Wanneer ejaculeren door een cum thru gat het gat beperkt de sperma en vele beschrijven het gevoel als 'afkomstig van binnen naar buiten'.

 

Plugs With Glans Ring

STOPPENMETEikelring - Destekkers hebbeneeneikelringbevestigddat de stekkerop zijn plaats houdenenook dienen als eenbeperkendering rond defrenulum. Deze types vanpluggenzijn ook zeer geschiktvoor mensen metpiercingsendemeest populaire is deThe Prince'sWanden Prins AlbertPlugook bekend als deBritsePolitieagent’s Nightstick.

 

Flexibel Stoppen

FLEXIBEL STOPPEN- Deze pluggenzijn gemaakt van siliconenhebben vanstaalaan beide zijdenmet rubberenslang tussen. Flexibelestekkershebbenin de afgelopen tijdsteeds populairder geworden.

 

Double Ender Of Buddy Plugs

DOUBLE ENDER OF BUDDY PLUGS - Naarmate de populariteit van de haan stekkers blijft de verschillende manier kunt u gebruik maken van de wel te stijgen. Nu verkrijgbaar zijn maatje stekkers waar twee individuen dezelfde plug waardoor gezamenlijke urethra stimulatie zal delen. Een belangrijke factor om te overwegen met dit type of de stekker en alle stekkers is hygiëne.


De lijst van retailers verkopen penis stekkers is enorm en het is een enorme taak voor een eerste timer proberen uit te werken wat penis plug is geschikt voor u als, laten we eerlijk zijn, de gedachte van het inbrengen van een vreemd voorwerp naar beneden het oog van je pik voor de allereerste keer zal een groot deel van moed. Maar als je de Penis Plug trein nemen via de juiste route van Amsterdam vindt u het misschien is een veilige en opwindende ervaring. Hoewel je zou kunnen denken dat het gaat om die allereerste keer pijn doen als je jezelf toestaat om te ontspannen kunt u precies het tegenovergestelde als het mengsel van plezier vinden en pijn is heel voortreffelijk.


Mocht het je lukt om te ejaculeren, dat eerst met uw plug in plaats zult u ervaren wat enige andere gebruikers plug weet, komt van binnen naar buiten dat is een heel ander gevoel naar een standaard orgasme. Ervaren plug gebruikers de voorkeur aan regelmatige seks hebben met een penis plug in.


Wat je ook kiest om te doen, als je gaat om te proberen met behulp van een penis stekker kopen van een gerenommeerde verkoper. Niemand kan realistisch beschrijven de sensaties die u zult ontdekken.