Soorten Penis Stekkers

Penis Plug Variaties | Penis Plug Stijlen | Nederlands Penis Stekkers 101

 

Penis Stekkers en Urethral insertables en Nederlandse Cock Stekkers komen in een reeks van maten en vormen. Van geluiden die worden gebruikt om blokkades te kleine inserts die gewoon de urethra kanaal. Hoewel ze zijn er in vele materialen is het raadzaam om veiligheidsredenen dat je koopt van een vertrouwde plug dealer die alleen hoogwaardige en hoogwaardige materialen gebruikt. Ook is het raadzaam niet te experimenteren met 'op maat' inserts zoals spijkers, bonen, naalden, wortelen, pennen, schroeven en andere aangeboren Holand insertables. Vergeet niet dat u het invoegen van deze objecten in een delicate deel van je lichaam en de verzorging en hygiëne moet worden gebruikt.

U kunt Nederlands pik pluggen die een niveau hebben, rechte as, of pluggen die een waaier van eieren, ballen, bulten, hobbels, en diamanten hebben krijgen, elk waardoor u een ander gevoel bij gestoken. Er zijn ook pluggen die een hoepel hebben op het einde om het te geven dat doorboord look, zonder de pijn van wordt doorboord. In de afgelopen jaren is de toevoeging van vibrators op de toppen van de plug voor een toegevoegde sensatie geweest.


Forceer nooit een voorwerp in de penis, te ontspannen en je zult ervaren ongelooflijke sensaties als de insert glijdt uw plasbuis het activeren van de vele gevoelige zenuwuiteinden langs zijn weg. Take it easy als je jezelf te stimuleren en vergeet niet te genieten en te ontspannen. Het is raadzaam om een ​​op water gebaseerde medische kwaliteit glijmiddel zoals Nederland Surgi-Lube of een nieuwe glijmiddel genaamd UK Super Slyde dat is een volledig hygiënische siliconen glijmiddel dat is veilig te gebruiken met chirurgisch staal seksspeeltjes.


Dus hier zijn enkele van de meer populaire vormen van Penis Stekkers -

Wand Prince's

Penis Plug & Glans Ring | Nederlands Eikelring Informatie

Prince's toverstok is een soort van penis plug die vaak wordt aangeduid als knuppel van de agent door zijn standaard vorm. Het is een soort van penis sieraden of ornament evenals Nederlandse mannen seksspeeltje die bestaan ​​uit een holle buis met een dop met schroefdraad aan zijn einde en maakt gebruik van een Prince Albert piercing voor het gebruik ervan. De Prins wand sieraden is bekend dat bestaat uit een buis die steeds met een steel die door Prince Albert piercing en in een andere thread gat aan de zijkant van de buis wordt ingebracht wordt in de urethra samen.


Hoewel, zijn kleine zijtak houdt deze buis op zijn plaats, de schroefdop is meestal gewoon een bal die kan worden verwijderd, zodat de drager kan zijn van een staat te plassen door de buis zonder letterlijk te verwijderen van de sieraden uit de Prince Albert piercing in Holland. Veel als de meeste van toverstokken van de prins op zijn plaats worden gehouden door Prins Albert piercing, de laatste tijd, een aantal van deze afdelingen vereist geen piercing, terwijl sommige geschikt voor meerdere penis piercings en bestaan ​​uit meerdere kralen op hen die bekend staan ​​als pond puppies.

prince wand

Er zijnminstens 3 soortent overstokkenvan de prins, met de meestvoorkomende Nederland éénzijnde destandaard typeaangeduid als depolitiemanknuppel, uiteraard te wijten aanzijn vorm. Detweede isderingvormigestavendie bestaan uitéénofmeeruitwendigeringenaande kralenbuitenkantstamvandewanddoordePrinceAlbertpiercingte passenenwaarna opdepenisomringen. Dederde isdepenminderwanddie nietPApiercinghoeftaan te trekkenaangezienhet geensteelvia eenpiercingtevoegenhebben.

prince wand

Er zijn andere types penis sieraden met zeldzame kenmerken die bestaan ​​uit meer dan één stam om voor meerdere piercing en natuurlijk diverse bijlagen aan de externe korrels. Dat gezegd hebbende echter toverstokken sommige prins zijn solide, zodat als u van plan bent om ze te dragen gedurende de dag dan is het belangrijk dat je je-zelf een holle cum door. Dit is heel gebruikelijk en populair onder de mensen die genieten van de urethra te spelen.


Naar de penis toverstok efficiënt en veilig te dragen en effectief te gebruiken, is het belangrijk dat u de afmetingen van uw penis en natuurlijk uw plasbuis wanneer zowel slappe en rechte zeer nauwkeurig en accuraat te zijn.

Penis Toverstokjes

Nederlandse Penis Staven | Over Staven | Penis Staven Online

Nederlandse penis Wands zijn speciaal roestvrij staal seksuele stimulatie pluggen die typisch worden in de urethrale opening aan zintuiglijke gevoelens induceren. Deze apparaten zijn 100% veilig bij correct gebruik (zie het gebruik van penis stekkers veilig) en kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen, maar mannen zijn nog steeds de grootste groep die deze pluggen gebruiken. Vrouwen die willen deze seksuele toverstokken gebruiken moet gaan voor de kortere kleinere versies die zijn gemakkelijker te gebruiken. Ze komen in verschillende vormen en ontwerpen.

 

Penis Toverstokjes

 

Penis Staven zijn gewoon Penis Stekkers die ouder zijn dan 100 mm in lengte. Ze kunnen komen in een verscheidenheid van materialen, vormen en maten, maar zijn over het algemeen langer dan een standaard lengte kraanplug die varieert van 50mm tot 90mm. Een van de meest populaire vormen van pik toverstokken zijn Nederland Dominator Series.

Sperma Stopper

Penis Plug & Sperm Stopper | Over Sperma Stoppen Plug
 

Het sperma stopper penis plug is een grote stalen seksspeeltje gebruikt in Nederland, maar velen zijn terughoudend als het gaat om de urethra speelgoed spelen. Sommige mensen ontdekken de wereld van plezier en pijn gemakkelijk over te komen verschillende soorten stimulatie apparaten die helpen verhogen genot tijdens de geslachtsgemeenschap en het verbreden van hun horizon eindeloos. De plug is - wordt een van de vele - wordt soms aangeduid als de vesicalis eiwitachtige plug. Dit urethrale seksspeeltje komt in principe in alle soorten en maten. Zijn verscheidenheid is afhankelijk van uw voorkeur, comfort niveau en ook een verscheidenheid aan materialen zoals staal, glas en siliconen. De meest raadzaam voor mannen om te gebruiken zijn de medische kwaliteit roestvrij staal degenen. Gaan met deze optie zorgt extreme veiligheid, want het is gemaakt van 100% medische kwaliteit roestvrij staal; en het is gemakkelijk te reinigen, niet ophopen roest of bacteriën.

 

Sperma Stopper

 

Het hebben van een breed assortiment als het gaat om lengtes en diameters, de maximale breedte van een sperma stopper stekker in het algemeen is 8mm tot 10mm. Voor het eerst gebruikt, zou het aan te raden om gebruik te maken van een stekker waarvan de breedte niet meer bedragen dan 6 mm - 7mm. De standaard lengte varieert van 40 - 70 mm, terwijl de langere pluggen worden gemeten tussen 70 mm en naar boven.

De meest populaire sperma stopper kraanplug lijkt op een sleutelhanger. Een gebogen ronde staaf is een eikel ring met een minuscuul stevige bal gebonden aan gehecht. Ervoor zorgen dat de bal niet te diep wordt ingebracht om pijn of ongelukken te voorkomen, wordt het vervolgens ingebracht in de urinebuis. De ring wordt vervolgens rond de penis om het intact. Vaak kan het moeilijk zijn om de penis plug op zijn plaats houden. Hoe het blijft hangt uitsluitend af van de sterkte van de urethrale spieren.

Tijdens het Nederlands seksueel spel en stimulatie, zou de penis snel het gevoel de verzinken effect van de bal naar de frenulum. Sperma stekkers zijn niet beperkt tot slechts één ontwerp. In plaats van een bal aan de stang, kan worden vervangen bulten, hobbels of zelfs kristallen die zou geven elk een ander gevoel van welbehagen bij gebruik. Voor degenen die een liefde voor de bad boy look, zijn er stekkers zo goed dat een hoepel op het einde, dat de illusie van het hebben van de doorboorde effect zonder de pijn van wordt doorboord geeft te hebben.

Solid Penis Plug

Solid Urethral Plug | Solid Urethral Toy | Nederlands Urethral Play

 

Een Solid Penis plug is een mannelijk geslacht speelgoed dat een erotisch genoegen schept wanneer in de urinebuis te zetten. Het verhoogt de opwinding waardoor het intensiveren van een orgasme tijdens het masturberen. Het komt vooral in een schacht vorm van materiaal dat een roestvrijstalen afwerking heeft.

Solide penis pluggen Nederland zijn geheel solide, vooral gebruikt door mannen om de ejaculatie uit te stellen, waardoor een spannende sensationele plezier tijdens een orgasme. Ze hebben niet een opening die vaak wordt aangeduid als een cum via of holle penis plug. Grootte en vorm zijn gewoon persoonlijke voorkeuren. Wees voorzichtig bij het uitchecken voor de open ended plug als het erg glad bij het inbrengen randen moeten zijn. De muren moeten ook niet zo dun zijn om de scherpte tijdens het proces voor het invoeren te voorkomen. Nr boren moet op de uiteinden of opknoping deeltjes in het gat.
 
De massieve hebben over het algemeen beter afgeronde uiteinden met taps toelopende uiteinden dan hun holle tegenhangers waardoor het makkelijker en veiliger om in te voegen. Nieuwe gebruikers worden geadviseerd om de vaste stekkers gebruiken voordat de open types. Dit is omdat ze gemakkelijker te gebruiken en niet zoveel voorzichtigheid vereist. De risico's van eventuele schade zijn minimaal.

 

SOLID Penis Plug

 

Breedte is een belangrijke factor om te overwegen bij het maken van selecties. Beginners moeten pluggen die niet meer dan 6 mm tot 7 mm in de breedte zijn te gebruiken. De lengte moet variëren van 40mm tot 70mm. Die bereiken van 100mm worden aangeduid als wands. Het houden van de kraanplug in plaats kan zijn soms moeilijk. De urethrale spieren hebben de neiging om het uit te duwen meestal voor het eerst gebruikt. Daarom zijn ze ontworpen zijn met smalle schouders aan het einde van de urethra grip rond.
 
Sommige Nederlandse ontwerpen komen ook met eikel ringen die werken aan de positionering stabiliteit. De ring zit op de eikel in de kurk toevoegen van externe kracht aan de stekker. Een kleine rubberen ring kan ook worden gebruikt. De belangrijkste ontwerp-factor in veel stevige penis stekkers is de stop die ze controleert vanuit gaan verder dan het zou moeten. De schijf is veel breder dan het apparaat zelf. Andere ontwerpen komen met een paraplu vormige vorm om de controle inbrengen helpen.
 
Gladde roestvrijstalen ontwerpen zijn de beste om te gebruiken omdat ze glad met een spiegelende afwerking. Er zijn plastic, glas en siliconen die beschikbaar echter het schoonmaken van een gedoe zou kunnen zijn. Een solide Penis Plug geeft je een weldadig gevoel en is gemakkelijk te gebruiken.
 

Door GAT

Cum Thru Plug Informatie Holland | Over Cum Door Penis Stekkers

Een Through Hole of Cum Thru Penis Plug is een seksspeeltje dat vooral bestaat uit hoogwaardig chirurgisch 316L-grade roestvrij staal of aluminium legering, maar sommige kunnen worden gemaakt van siliconen of zelfs glas. Deze penis plug wordt ingebracht in de Nederlandse urethrale opening voor stimulatie en seksueel spel. Deze penis pluggen zijn een vorm van seksueel genot en exploratie voor zowel vrouwen als mannen. Mannen zijn de grootste groep met behulp van deze pluggen, maar op dit moment, zijn ook vrouwen krijgen in de handeling van het krijgen wanneer zij over het algemeen waren de gevers. Sommige vrouwen kopen een doorvoergat Penis Plug als een seksuele steun voor hun mannelijke liefhebbers, maar deze pluggen kan ook worden gebruikt tussen vrouwen. Meestal vrouwen als een kleinere, kortere stekker.

 

Door GAT

 

Doorvoergat Penis pluggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen in Nederland. Door middel van een doorvoergat Penis Plug, kunt u plezier in het diepe urethrale spel en een nep-doorboorde kijkje in een prachtige kleine genot product. De opvallende medische kwaliteit staal, waaruit deze pluggen zijn gemaakt, kan in de penis, het genereren van een sensuele en krachtige stretching effect de hele dag door. U zult een ongelooflijke urethra stimulatie krijgen binnen handbereik met deze doorvoergat Penis Plug.

De stekker kan een soepele en sensuele ontwerp of geribbelde taps in elke variatie die u wenst te zijn en ze zijn gemakkelijk te gebruiken. De cum thru penis stekkers begint bij 5 mm breed meestal tot 10mm hoewel sommige mensen als ze nog brede diameter genereren die verleidelijke stretching effect dat u biedt orgastische effecten, zelfs nadat het is verwijderd. U voelt elke millimeter van de plug wordt geplaatst en verwijderd.

De doorvoergat Penis Stekkers leeft gelijk aan zijn naam door een gat geboord in het midden, zodat de gebruiker om te ejaculeren en urineren zonder de noodzaak van het verwijderen van de stekker. De doorvoergat Penis Plug is een immense training stekker voor subs, een ongelooflijk plezier product voor fetish slijtage en het is gewoon een onoverwinnelijke BDSM seksspeeltje.

 

Silicone Penis Stoppen

Nederlandse Flexibele Stekkers | Silicone Urethral Insertions

Geniet van Total Pleasure met siliconen Penis Stekkers die een levensvatbaar alternatief voor de mainstream roestvrijstalen versies in Nederland. Ze hebben een zachtere maar stevige gevoel dat zeer comfortabel voor de gebruiker. De meesten van hen hebben een of andere vorm van "stop" of boog aan het einde die voorkomt het apparaat dat van het krijgen opgeslokt door de plasbuis. Sommige versies van siliconen sex toverstokken kan zonder dat u uw penis te doorboren worden gestoken, ze zijn geweldig voor degenen die niet willen gaan door de pijn die wordt geassocieerd met piercings en net als soorten penis sieraden.


Er zijn mensen die zijn recht in het ontwerp of licht gebogen voor de doeleinden van het ontstoppen plasbuis obstakels of zelfs versterken plasbuis grootte. Een bal systeem vinden op de wand kan ook worden losgeschroefd om vloeistoffen te voorkomen. Er zijn meerdere ontwerpen en stijlen beschikbaar en u kunt gaan voor de populaire thru-hole plugs die specifiek worden gebruikt om / cum via pissen, of kies de vaste types die de meeste mensen gebruiken om de ejaculatie uit te stellen vandaar genieten van de seksuele ervaring voor veel langer. Dit brengt ook een bijzonder boeiende sensatie om orgasmen.

 

Silicone Penis Stoppen

 

Of u wilt de thru-hole Siliconen of vaste stekker het maakt echt niet uit, beiden zijn prima en het is allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeuren te gebruiken. Niettemin, het maakt niet uit wie je besluit om het te kopen van altijd te controleren om ervoor te zorgen dat het een open-end gedeelte plug, en dat de muur niet te dun is, want dit kan potentieel vernauwen orgastische uitstoot. Ook voor zorgen dat de Nederlandse kraanplug u gebruikt heeft geen boren aan beide uiteinden noch verliest deeltjes in de siliconen thru-hole. Al met al, hoewel stevige siliconen pluggen niet kan gedragen worden zolang de open-ended soorten, de meeste van hen hebben een mooi afgeronde tip dat iets is taps voor gemakkelijk inbrengen.


Een van de factoren om te overwegen wanneer het kopen van deze sekshulpmiddelen is de algemene breedte van uw penis plug. 8 tot 10 mm is de standaard meting, maar als je het experimenteren het voor de eerste keer gaan voor kleinere versies van tussen de 6-7 mm. Siliconen Penis pluggen die speciaal zijn ontworpen voor beginners worden "Starter Stekkers." Als het gaat om de lengte, de meeste van hen hebben een standaard lengte van 40 tot 70 mm al eens een penis plug bereikt een lengte van 10 mm en tot het niet langer een plug genoemd te worden en nu wordt het een toverstok.


Om uw Silicone Penis Plug zijn plaats te houden probeer het invoegen Glans ringen aan beide zijden, of anders krijg je een ontwerp met bijgevoegde ring montage configuraties. Deze lus is pal achter de penis eikel en kan worden losgemaakt of aangescherpt volgens de wens van de gebruiker.

Tapered Penis Plug

Shaped Penis Stekkers | UK Tapered Cock Stekkers

 

NetherlandsTapered Penis Stekkers kan helpen elke man om seks te genieten met volle teugen. Toegenomen technologie heeft gebracht in vele methoden van verbetering van de seksuele gevoelens voor zowel mannen als vrouwen. Veel soorten seks speelgoed zoals penis stekkers zijn in de markt leidt tot een verbeterde seksuele gevoelens bij paren. Taps penis pluggen behoren tot de nieuwste seksspeeltjes gebruikt om seksuele gevoelens bij mannen en vrouwen op te wekken. Ze worden gebruikt om de penis of plasbuis ontvankelijker en gevoeliger waardoor een erectie sterker. Zij intensiveren orgasmes maken de man ejaculeert meer keer het maken van hem genieten van die gevoelens.


Er zijn veel verschillende ontwerpen en vormen van deze penis pluggen. Echter, over het algemeen zijn ze metallische en een glad oppervlak om letsel aan het zachte weefsel van de urethra te voorkomen. Sommige zijn oppervlak de opwinding verhogen en om de plug in positie houden terwijl in de urethra. Andere pluggen hebben een ring aan het uiteinde zogenaamde eikel ring. Het doel is om de plug op zijn plaats te houden en te vergroten het plezier van het maken van de penis harder en gevoeliger. Enkele ringen gaten in de doorgang van urine en sperma vergemakkelijken.

 

Tapered Penis Plug

 

Ze zijn ook gemaakt van verschillende afmetingen in de breedte en lengte voorzien in verschillende mannen en een taps toelopende vorm hebben aan het eind die binnenkomt de penis soms rosebud veel meerdere conussen die fungeert als "golven" van stimulatie in de urethra. Voordat u deze in uw plasbuis, moet u ervoor zorgen dat het schoon en vrij van onregelmatigheden. U kunt zelfs gebruik maken van chirurgische handschoenen en antibacteriële reiniger zodat het zo veilig mogelijk te maken. Zorg ervoor dat u een steriele of chirurgische smeermiddel om de stekker te verplaatsen van de plasbuis met gemak. Breng een druppel van het glijmiddel op de opening van de penis. Houd het met de ene hand en start het insteken van de stekker. Zorg ervoor dat de penis is zacht en niet rechtop bij het plaatsen. Dwing het niet, plaatst u deze langzaam. Eenmaal binnen, kunt u nu beginnen met het stimuleren van de penis met een zachte aanraking.


Er zijn zo veel soorten penis stekkers op de markt, en sommige van hen Trillen of verbinding met elektroden, maar zonder de juiste ontwerp, zoals de massieve of holle taps toelopende penis stekkers vindt u de volledige urethra genot niet te krijgen.

Vibrating Penis Plug

Nederland Vibrerende Urethral Toys | Penis Plug Vibe

Als u wilt de intense trillingen te ervaren in uw intieme en gevoelige mannelijke orgaan een Holland vibrerende penis plug is de juiste spullen die is ontworpen om dit te bereiken. Het is aan de grenzen van het uitrekken, dilateren, invoegen en plezier overschrijden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten met de meest populaire, variërend in diameter van 6 mm - 10 mm. De algemene totale lengtes voor hen is van 50mm tot 100mm en ze zijn uitgerust met een roterende schakelaar die op een interne vibrator die je penis geeft sterke trillingen wanneer je het draagt.


Het is uitgerust met een krachtige motor die in staat is een aantal vibraties gehele apparaat en in uw seksuele orgaan voor top prestaties. De op en neergaande trillingen zijn in staat om u veel plezier geven, maar voor de aankoop of het gebruik van dit geslacht speelgoed, is het belangrijk dat u de nodige informatie over hoe het te gebruiken.

 

Vibrating Penis Plug

 

U moet eerst smeren voor top plezier en comfort voordat je gaat om het te gebruiken. De urethrale opening moet worden gesmeerd om het inbrengproces eenvoudig en is het raadzaam om een ​​gesteriliseerde glijmiddel als het zorgt hygiëne het speelgoed. U kunt dit doen door het gebruik van één hand terwijl u de andere kant gebruiken om de stekker. Uw urethrale spieren moeten ontspannen blijven te allen tijde bij het plaatsen van het. Het is gewicht maakt het makkelijk mee te nemen, aangezien de meeste zijn heel licht en je penis moet rustig zijn tijdens het inbrengen proces, omdat een gestimuleerd penis elke verkeerd geplaatst stekker kan verstoren.


Een Vibrerende plug maakt over het algemeen uw orgel rechtop en zeer gevoelig voor een betere seksuele prestaties. Het is effecten langdurig als het geeft penis erectie en een vibrerende stimulatie zolang blijven als de vibrator wordt ingeschakeld. Sommige zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens regelmatige seks en zal bieden top sensaties om u en uw partner in uw hele seksuele ervaring. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en dit zorgt ervoor dat het biedt u de top veiligheid wanneer u het gebruikt. Of je het wilt gebruiken voor masturbatie of elk ander gebruik, het is de beste keuze voor ultieme resultaten.


Voorbij zijn de dagen dat je zou kunnen worden verweten Dyke jongen slechte prestaties. Een Vibrerende penis plug is ontworpen om u die innerlijke zelfvertrouwen wanneer je bent met je partner of voor conditietraining tijdens solo spelen te geven. Het is gemaakt met hoogwaardige materialen om het duurzaam en efficiënt te maken. Wees gedurfd en krijg een vandaag.

Urethrale Sounds

Urethral Medical Equipment | Urethral Kits

 

Urethrale Geluiden en urethrale geluid Kits Holland zijn medische instrumenten in de urethra worden ingevoegd. Ze zijn in principe hoogglans gepolijste roestvrij stalen staven met ronde punten en handvatten, en komen in verschillende maten die dicht bij elkaar zijn - verschillend in diameter en een halve millimeter of minder in de meeste gevallen. Er lengte variëren van 8 inch tot 11 inch, afhankelijk van hun gebruik en ontwerp.

Medisch, hun doel is om voorzichtig en geleidelijk vergroten van de plasbuis waardoor eventuele blokkades te verwijderen en ga zo maar door, maar in een BDSM-fetish medische setting, ze zijn een uitzonderlijke bron van seksuele stimulatie en ook gebruikt bij het indienen of overheersing ervaringen of 'power uitwisseling'. Urethrale geluiden zijn een vorm van seksuele stimulatie en exploratie voor zowel vrouwen als mannen. Echter, de mannen zijn de grootste gebruikers van deze plezier instrumenten met vrouwen alleen komen aan boord van een paar jaar terug; daardoor niet alleen steeds de gevers, maar ook de ontvangers. Sommige vrouwen kopen deze instrumenten voor hun mannelijke metgezellen, maar er zijn ook mensen die kunnen worden gebruikt door vrouwen, zoals de penis pluggen.

Urethrale geluiden komen is verschillende maten, vormen en lengte, die over het algemeen worden gecategoriseerd onder urethrale geluid kits. Zij omvatten:

 

Hegar Klinkt Kit

De Hegar's zijn een urethrale dilatator geluid set met een standaard set van 8 geluiden, maar ook verkrijgbaar in set van 13 en 3. Ze hebben 2 maten op elk uiteinde, zoals de Hank en de Pratt Sound Kits, waardoor een bedrag van 16 afgestudeerd maten die variëren van 3 mm tot 18 mm in de standaard kt. Ze zijn verwaardigd om voorzichtig en geleidelijk vergroten van de plasbuis bij het inbrengen en dilatatie. Een andere variant van de hegar geleverd met verschillende maten van Flat-zijdig Hegar Geluiden variërend van 4 mm tot 11 mm. Ze zijn ideaal voor iedereen, inclusief beginners, verzamelaars en onderzoekers. Ze zijn zeer veelzijdig en die van grotere afmetingen kunnen worden gebruikt voor vaginale, anale en prostaat stimulatie.
 

Hegar Klinkt Kit

 

Hank Sound Set

De Hank Klinkt set is ideaal voor de beginnende als de functies 'verkeersdrempel' als een 'stop', door te voorkomen dat het lubed-up geluid uit te breiden of te schuiven in meer dan 3 centimeter. Dit is erg handig in Nederland leren hoe om het te controleren, terwijl verwijding (uitbreiding van urethra) wordt uitgevoerd van het ene formaat naar het andere. De Hank geluid is een solide, zwaar gewicht waardoor ook het geven van ruimte voor het oefenen op het beheer van het gewicht in de penis of plasbuis. De gehele set is ongeveer 1,13 kg of 2 kilo massief roestvrij staal. Het heeft 2 verschillende maten aan beide uiteinden van elk geluid (6 geluiden per set), waardoor het totaal op 12 maten in een standaard kit te brengen. De maten variëren van 10/11 Fr tot 21/22 Fr.

 

Pratt Sound Kit

Pratt Geluiden in Nederland zijn dubbel beëindigd en hebben meer gedefinieerde curves in vergelijking met Hegar klinkt. Gewoonlijk hebben ze verschillende maten aan beide uiteinden, die afleiden dat elk geluid twee ongelijke sensaties bieden. Er uiteinden zijn afgerond en licht gebogen. Zij zijn typisch langer in vergelijking met andere typen geluiden. De uitgesproken curve en de lengte van Pratt klinkt stellen u in staat om ze te diep in de penis of plasbuis te voegen, waardoor voor diepe blaas en urethra stimulatie. Ze zijn ideaal voor zowel vrouwen als mannen die verlangen om te genieten van deze vorm van erotisch spel.

 

Pratt Sound Kit

 

Rosebud Sounds Kit

Ze zijn zeereenvoudigvan vormenhebben een dunne, lange staafmeteen bolvormiguiteinde. Merk op dat uookkunt invoegende staafin de urinebuis. Rosebudtip, diekogel invorm, is speciaal ontwikkeldom uwplasbuisstimuleren.Het ontwerplijkt opanalekralen enkogeltrillingenvoor een reden: het is ontworpenom plezierte bieden ente stimulerenuw gevoeligeurethra-darmkanaal.

NederlandseRoesebudskan gebruikt worden doorzowel mannen als vrouwenenzijn ook ideaal voorbeginnersvanwegehun gemak vaninbrengen engebruik, ongeacht of destijve penisofniet. Ze komen inverschillende matenvanzowelde tip ende stang, waardooruin verschillendesensatiesbereiken.

 

Rosebud Sounds Kit

 

Van Buren Sound Kit

Van Buren Geluiden zijn een van de meest voorkomende urethra klinkt onder hoogopgeleide gebruikers. Ze possessa onderscheiden J-vorm en natuurlijk lang. Ze zijn ontworpen om theurethral darmkanaal van een man te passen, waardoor ze perfect passen lichaam van een man. Ze hebben acharacteristically uitgesproken curve aan beide uiteinden. Deze curve is designedparticularly de blaas te bereiken en kan worden gebruikt voor bladderstimulationas en P-spot of prostaat stimulatie. Thecurved uiteinde kan worden gebruikt om prostaat stimuleren vanuit het bladderthereby geven een geweldig gevoel en prostaat melken mogelijkheden. Het is van vitaal belang om te benadrukken dat Van Buren soundsought worden benut wanneer de penis is zacht. Dit leidt hieruit af dat als je eenmaal getan erectie met het geluid nog steeds in uw penis, moet u wachten tot theerection eindigt voordat het uit.

 

Van Buren Sound Kit
 

Dittle Sound Kit

De Dittle Geluiden lijken  Nederlandse Rosebud geluiden en hebben dunne,, rechte staaf speciale uiteinden.  Ze haverounded uiteinden en platte bodems, en in plaats vaneen bolvormige, kogel-achtige einde gevonden in Rosebud klinkt,  ze hebben een kenmerkende platte uiteinde. Dittle geluiden komen in verschillende maten, en biedt daarmeede gebruikereen breed scalaom uit te kiezenop basis van uw behoeften. Dittlegeluiden zijnideaal voor zowel ervarenals beginnend egebruikers. In tegenstelling tot de Van Buren klinkt, hebben ze geen bochten hebben waardoor ze eenvoudig te plaatsen ente verwijderen, ongeacht of u een erectieof niet.

 

Dittle Sound Kit

 

Hoe te Urethral Sounds gebruiken

Kijk voor de grootste maat (met minimale weerstand) die u eenvoudig kunt invoegen in uw plasbuis zonder rekbare gevoel. Lube de eerste paar centimeter goed en smeer rond de gehoorgang, ook wel bekend als pis gleuf. Zorgvuldig gebruik van uw hand om het geluid te stabiliseren, plaatst de Nederlandse klanken eindigen in de gehoorgang en zachtjes en voorzichtig schuif het in de plasbuis. Op dit moment gebruiken weinig of geen kracht.

Zodra het stopt glijden in, laat het dan enige tijd concentreren op het gevoel en ervaring, en dan misschien proberen om het verder te verplaatsen in en uit rond een centimeter. Bij dit geval, kunt u overwegen het nemen van het uit en opnieuw lubing het geluid. Eenmaal gewend aan het gevoel van het hebben van het in je urinebuis, kan dit enkele seconden, minuten of nooit, kunt u ervoor kiezen om iets dieper te gaan of iets te verhogen uw maat.
 
Hoe dan ook, heb je meer kracht hebben, maar voorzichtig te duwen of plaats deze dieper. Dit kan worden ongemakkelijk en je kan een branderig gevoel of druk, dat is heel normaal te voelen. Doe het niet druk om zulke extremen waar u een punt te ervaren meer pijn of een scherpe pijn, vooral bij het geluid van de tip. Dit zou kunnen zijn katastrofisch om je penis. Echter, om het geluid verder te voegen in je penis, zou je zo experimenteren om de juiste hoek van de penis om het lichaam te bepalen.
 
Om te bepalen hoe diep het geluid ging, voel voor het einde tussen je benen naast de smet of perineum. Als het verdwijnt in je penis, vooral als je een groot pakket, hoeft u geen zorgen te maken als je altijd kunt herstellen door het vinden van het onderste uiteinde ofwel langs de as of op het perineum - afhankelijk van de penis en geluid lengte en push het van daar.
 
Je bent zeer waarschijnlijk om wat branderig gevoel ervaren tijdens het plassen gedurende enkele uren tot dagen. Dit is heel normaal, als het is om wat bloed te zien vooral als je nieuw bent op het bent. Als je ramping, koorts of wat afscheiding te ervaren, een arts raadplegen. Echter, kan klinkende niet voor u als u gevoelig voor infecties in uw urinewegen bent. Ten slotte zorgen dat de Urethral geluiden zijn schoon, gesteriliseerd en veilige alvorens ze te gebruiken bij elke sessie.

Electro Penis Stoppen

SHOCKING PENIS stekker | Penis Plug CURRENTS

Elektrificeren uw Nederlandse seksleven met de Electro Penis Plug. Dump die momenten van de schuld voor de slechte prestaties en omarmen een top seksuele prestaties hulp. Electro Penis plug zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om je comfortabel ervaringen bieden. Er is zelfs een electro sex stekker die is ontworpen voor u om te dragen, terwijl het hebben van seks met je partner. Bewijs je mannelijkheid door het ervaren van electro urethrale seks die je penis zowel actief en reactief zal maken. It's resultaten kunnen hard en langdurig zijn.

 

Electro Penis Stoppen

 

Electro Penis Stekkers zijn ontworpen op een manier die een elektrische stroom reist langs de haan stekker van de ene naar de andere waardoor een wilde sensatie effect op uw penis. De elektrische stroom is in staat om na verschillende paden door je penis waardoor een unieke sensatie die uw algemene gevoel en de smaak van seksueel genot zal transformeren. Bij het kopen van een elektro Cock Plug in Nederland de elektrische unit wordt meestal afzonderlijk gekocht van het systeem zelf. Wat bepaalt uw succes tijdens het gebruik van dit product, dat je het goed gebruiken? Juiste gebruik van dit product is nodig voor ultieme prestaties en de instructies moeten worden opgevolgd.


De electro plug kan heel intens zijn, zelfs indien goed gebruikt. Wat maakt dit product geweldig is het feit dat je gemakkelijk kunt bewegen de stekker rond in uw plasbuis om ze aan te passen op een manier die volledig stimuleert u voor top elektrificeren urethrale sensaties.


De Electro Penis Plug is zeer eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken. Het is niet te technisch op welke manier en een beginner moet in staat zijn om het te gebruiken en het moet komen met een handleiding voor het geval u er een nodig hebt. Het is heel gemakkelijk naar boven sensaties te krijgen en het is zo aangenaam en vooral de beste manier om Spice up en verheffen uw verloren glorie in het seksleven.